Vertrek met Ryanair vanaf Eindhoven

Het is nog niet heel erg lang zo dat Nederland een van drukkere luchthavens is als het gaat om budget vliegmaatschappijen. Deze maatschappijen worden tegenwoordig ook wel low fare cost maatschappijen genoemd. Eindhoven is een plaatsje dat ligt in de provincie Noord-Brabant. Eigenlijk is het zo dat het vliegveld niet in Eindhoven zelf gevestigd is maar in Veldhoven, een klein dorpje ten westen van Eindhoven. In het verleden werd het vliegveld gebruikt om militaire luchtvaart te behouden maar sinds een aantal jaren nemen de hoeveelheid vluchten enorm af. Dat wil zeggen, de vluchten van de burgerluchtvaart nemen toe. Net als een aantal andere kleine low cost vliegmaatschappijen is wat is Ryanair begonnen om een vliegnetwerk op te zetten naar een heleboel bestemmingen in Europa.

ryanair vertrek eindhoven airportContinue is Ryanair bezig om het vliegaanbod vanaf Eindhoven Airport uit te breiden en dat betekend ook dat voor het komende jaar weer een aantal nieuwe bestemmingen op de kaart staan. Die bestemmingen van Ryanair zijn niet alleen bestemmingen voor de zomerperiode. Het hele jaar door vliegt de maatschappij af en aan en zo is er elke dag wel iets te doen op het vliegveld. Voor vliegtuigspotters is Eindhoven Airport een van de leukste vliegvelden om te gaan kijken omdat je vrij dichtbij het vliegveld kunt komen. Reizigers die al eens vanaf vliegveld Eindhoven gevlogen hebben weten dat dit vliegveld heel makkelijk met het openbaar vervoer te bereizen is. Dat houdt in dat voor studenten het interessant is om met hun OV reizen product in plaats van een bestemming in het buitenland (denk aan Weeze of Charlerois) nu ook vanuit Nederland te vertrekken naar een zonnige of winterbestemming.

Als u een korte trip of misschien wel een langere vakantie naar het zuiden van Europa wilt boeken is het interessant om de aanbiedingen van Ryanair in de gaten te houden. Ze vliegen naar de zuidelijke landen waaronder Portugal, Spanje, Zuid-Frankrijk en Italie. Maar ook als u naar de Canarische Eilanden wilt vliegen dan kunt u dit doen door voordelig een vliegticket te boeken vanaf Eindhoven Airport.

Eenmaal een mooie vliegreis geboekt hoeft u alleen nog maar een parkeerplek te reserveren. Tevens kunt u op de dag zelf van vertrek de vertrektijden in de gaten houden. Dat kan hier: Vertrektijden Eindhoven airport. Reizen is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest.

This entry was posted in Reizen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.